Pierdut nume. Găsitorului recompensă.

8.11.13  Lotus Bloguri
Stimați cititori și iubite cititoare, am o dilemă. Doresc să îmi achiziționez un domeniu, preferabil pe .ro, pentru un nou blog. Și cum mă tot gândeam eu azi și ieri ce nume să aibă, mi-a venit ideea să vă întreb: care doriți să-mi botezați următorul blog? :)) Vă pun de nași, sau de ursitoare, și vă cinstesc bine. Pe fete, posibil chiar în natură. :)

nume blog

Mă gândesc la un nume care să nu fie lung, să aibă priză la cititori și să fie ușor de reținut. Blogul ar urma să conțină chestii atractive, lucruri interesante, chiar videoclipuri tari, nu neapărat literatură ci lucruri care să prindă la cât mai multă lume, adică la cititorul mediu. Apropo de care chestie, voi cam despre ce subiecte ați dori să citiți mai mult pe bloguri sau ce fel de articole? Faceți bine și lăsați-mi răspunsurile în comentarii.

Și probabil o să-l găzduiesc pe WordPress. Pentru că deja începe să mă supere platforma Blogger. Am observat zilele trecute (atât aici cât și pe Cool) că scriptul care se ocupă cu afișarea ultimelor comentarii în sidebar nu mai funcționează cum ar trebui, adică uneori trece un timp până când ultimul comentariu apare acolo. Mnoa, poate-i de la script, poate este rezolvabil, dar orișicum, pe WordPress n-aș avea problema asta și-n plus sistemul de comentarii ar fi mai mișto.

Și dacă tot suntem la capitolul cu chestii tehnice, vă rog pe cei care sunteți seduși de modul divin în care scriu, adică practic sunt sigur că toată lumea, să dați click pe butonul roșu de +1, atât aici cât și pe Simplu și CineMatinal, și pe unde mai vedeți vreun blog de-al meu, adică să mă recomandați în Google. Pentru care vă foarte mulțumesc! :*

Later Edit: Am ales Blogzilla.