Cu ghetuțele prin online

25.11.13  Ethos Plus
Știți bancul cu râdem, glumim dar nu părăsim incinta? Așa și noi aici. Râdem, glumim dar din când în când mai prezentăm chestii utile. În acest articol o să vă vorbesc despre un magazin de haine și o să mă refer mai ales la ghete și pantofi de damă. Ce ați putea câștiga intrând acolo? Păi hai că vă spun. În primul rând, se apropie iarna, așa că nu strică să vă luați niște ghete sau cizme frumoase, ori să vi se facă drept cadou de sărbători, îl trageți de mânecă pe EL și îi arătați articolul ăsta. :) Deci vine iarna. Pentru că nu, până acum nu a fost iarnă, până acum a fost doar un fel de toamnă. Eu unul sper să nu avem zăpadă decât de sărbători și-n rest să fie cald, dar n-am pile la meteo. În al doilea rând, se apropie Black Friday, deja unele magazine „serbează” așa că nu se știe niciodată ce vă puteți găsi avantajos în perioada asta.

Dar al treilea și cel mai tare motiv îl reprezintă prețurile. Pentru că intrând pe pagina lor de pantofi dama piele, vedem sume care încep de la 33 de lei! Pe bune, ultima dată când am fost în piață am văzut prețuri și mai mari la încălțăminte, iar aici sigur nu-s făcute pe vapor, nu? Iată mai jos câteva modele de pantofi cu prețuri cuprinse între 59 și 89 de lei:

pantofi

pantofi

pantofi

Sunt 360 de produse din categoria asta, nici n-am stat să mă uit la toate, am luat ce mi-a sărit în ochi, aproape la întâmplare. Nu stau mai prejos nici la secțiunea de ghete piele, unde puteți alege între nu mai puțin de 422 de modele și variante. De data asta nu vă mai pun poze că le vedeți voi, trebuie doar să dați click pe linkul anterior.

miniPRIX, căci așa se numește site-ul în cauză, are un aspect foarte drăguț și un meniu ușor de urmărit și folosit. Sus aveți categoriile principale de articole vestimentare, cu subcategorii, frumos grupate și afișate, iar în stânga aveți filtre corespunzătoare categoriei la care vă aflați, filtre cu care de exemplu puteți afișa doar articole de bărbați sau de femei, cu prețuri doar între anumite valori, de anumite dimensiuni șamd. Totul simplu, frumos, curat, elegant, fără lucruri în plus, care nu sunt necesare. Site-ul se încarcă repede.

Cam asta a fost sugestia de acum, sper să vă placă și dacă vă cumpărați ceva de acolo, nu ezitați să ne lăsați aici un comentariu cu impresiile despre produs. Happy shopping!