3 accesorii indispensabile pentru orice skior

18.11.13  Ethos Plus
(autor articol: Rozina Csaszar)

Andrenalina se ridica la cote tot mai mari, corpul se relaxeaza complet, iar dorinta de a „incerca” partia este tot mai mare. Acesta este sentimentul cu care ne confruntam acolo sus, la altitudinile ridicate din statiune, in care zgomotul din oras este din ce in ce mai indepartat. Astfel, iarna este anotimpul care ne promite sporturi de sezon palpitante, in care distractia este asigurata pe partia de zapada.

Cu siguranta, sunt foarte multe persoane pasionate de ski, care de abia asteapta deschiderea sezonului pe partie. Cu toate acestea, orice skior are nevoie de un echipament corespunzator inainte de a se aventura pe partia de ski. Daca sunteti o persoana pasionata de acest sport, atunci asigurati-va ca va achizitionati din timp 3 accesorii indispensabile: skiuri de la sportaddict.ro, clapari schi si bete.

1. Skiuri potrivite


Orice skior are nevoie de skiuri profesionale, potrivite nivelului sau de experienta. O alegere potrivita cu siguranta va contribui la eficienta si performanta pe partia de zapada. Doi factori in functie de care alegem skiurile ideale sunt inaltimea si greutatea utilizatorului pentru skiatul de agrement sau profesionist. Va oferim skiuri de la sportaddict adaptate in functie de orice membru al familiei, pentru ca distractia de pe partie sa fie gustata din plin!

2. Clapari schi


Alegerea ideala de clapari schi se face dintr-un magazin specializat in echipamente de iarna. Marimea este unul dintre criteriile dupa care ne ghidam in procesul de achizitionare, atat pentru skiorii amatori cat si pentru cei profesionisti. Apelati la o pereche de clapari schi in functie de nivelul de experienta si performanta, pentru a face alegerea cea mai buna. Va invitam sa consultati oferta de clapari schi disponibila pe SportAddict!

3. Bete schi


O pereche de bete schi este esentiala in alunecarea pe partia de zapada si in viraje. Acestea se alege in functie de lungimea skiorului si nivelul de experienta in acest sport. Pentru a face alegerea ideala, apelati la un specialist care sa va ofere informatii despre bete schi de calitate, potrivite pentru voi.

V-am trezit apetitul pentru ski? Sezonul de iarna este din ce in ce mai aproape, asadar va dorim distractie placuta!