Cadou la pachet

7.10.11  Lotus Imagini
Am tot pus io pe blogul ăsta de-a lungul timpului imagini funny, clipuri cu tot felul de chestii mai mult sau mai puţin amuzante şi alte cele, într-o anumită măsură plăcute mai ales, trebuie să recunosc, ochiului bărbătesc. Dar iată că a venit vremea să constat că am ajuns la concluzia că s-ar putea să fie perfect posibil ca majoritatea cititorilor de pe Life is Good să fie de fapt cititoare. Asta mai cu seamă dacă ne uităm la Persoanele Interesate (Cititori Prin Google cum îi zice în momentul de faţă) unde se vede limpede ca lumina zilei raportul de forţe. Drept pentru care m-am gândit să pun pe viitor şi nişte lucruri pentru ele, adică pentru voi. Nu-i aşa?

Aşa că, în cele ce urmează, un cadou frumos ambalat într-un pachet pentru toate cititoarele acestui blog care sunt ele cititoare ale acestui blog. Alături de urarea: un început de sfârşit de săptămână cât mai romantic!

sursă foto: http://neighbr.net/45

Şi pentru ca să totuşi existe un echilibru, să ofer şi o cutie pentru bărbaţi, cu ce altceva decât cu o... pisicuţă pis pis pis, mi-ai furat perna în vis:

sursă foto: http://cheezburger.com/View/1699108608