Unde găsești șemineu pe gaz metan și natural pt case și apartamente la prețuri excelente

26.8.19  Ethos Plus
Așadar, te-ai gândit să îți amenajezi casa cu gust și vrei să înlocuiești clasica centrală pe gaz cu un șemineu. Întrebarea se pune: unde găsești un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente? Ei bine, unul dintre posibilele răspunsuri îl constituie site-ul semineulcasei.ro. Dacă în ce privește prețul nu îți pot oferi detalii exacte, deoarece chiar pe site scrie că el este mai mare decât prețul unei centrale (din motive ușor de dedus), pe același site am citit că firma care îl deține are o experiență de peste 10 ani în domeniu și colaborează cu echipe de pietrari și sculptori pentru a da șemineului tău pe gaz un design special. În plus, montarea se face tot de către ei.

Designul unui semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente


De altfel, aspectul exterior sau designul este unul dintre principalele avantaje când vorbim de semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente. Sau mai bine zis când vorbim de un șemineu, indiferent că este pe gaz sau că folosește alte surse de combustie. Astfel, atât niște șeminee pe gaz metan sau natural, cât și niște seminee electrice incorporabile deosebite pe colt si de perete in Bucuresti, pot avea același aer nobiliar, aristocratic, pe care îl vedem în casele somptuoase ale miliardarilor americani și care sunt făcute să copieze designul șemineelor pe bază de lemn din trecut. Ele pot fi construite din diverse materiale: fontă, piatră, cărămidă și pot încorpora geamuri negre sau geamuri antireflexie, materiale ceramice, plăci de marmură etc. Desigur, ambele tipuri de șeminee pot avea în interior aparența unor vreascuri sau butuci de lemne cuprinși de flăcări, care în realitate sunt tot din materiale ceramice. Ce poate fi mai plăcut și mai odihnitor decât să privești, într-o noapte geroasă de iarnă, focul molcom din vatră și flăcările care ard zglobiu și jucăuș, în confortul camerei tale încălzită, de data asta, de un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente?

Un model de semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente


Iată mai jos o posibilă amplasare inspirată a unui astfel de șemineu pe gaz sau electric (imagine preluată de pe același site):

amplasare semineu

Așezat sub televizor, șemineul ne poate relaxa cu flăcările lui calde atunci când, de exemplu, ne uităm la un film romantic sau, de ce nu, vizionăm principalele știri ale zilei, știri care de regulă au "darul" să ne creeze o stare de agitație și neliniște psihică, prin natura lor cel mai adesea aproape horror. Un astfel de șemineu poate fi o importantă piesă de decor cu care să o fermecăm pe ființa iubită, atunci când o invităm pentru prima oară în locuința noastră. Sau, dacă deja suntem căsătoriți, poate fi lucrul care să ne facă să ne simțim cu toții acasă, atunci când ne strângem în jurul focului la o cană de ceai fierbinte.

Pentru mai multe modele și posibilități de amplasare (inclusiv între doi pereți, încălzind astfel două camere simultan, sau pe colț), dă o căutare pe Google după seminee rustice din piatra, caramida sau pe colt la preturi bune sau similar.

Alternative la semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente


Există, bineînțeles, și alternative la șemineul pe gaz, utile atunci când nu te poți baza pe rețeaua electrică din zonă (este important de știut că un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente se oprește automat la o pană de curent, lucru necesar pentru protecție) sau atunci când nu există o rețea de gaz în apropiere. De exemplu, dacă îți faci o cabană la munte, o poți dota, în locul sobelor clasice, cu niște seminee pe lemne tip centrala sau normale la preturi excelente, care pe lângă că vor arăta mai bine, vor avea și putere calorică mai mare decât cea a sobelor.

Pe final, te las cu o constatare inedită: iată că astăzi, pentru a beneficia de un design cât mai frumos sau de lux, omul modern (care își permite) se întoarce din ce în ce mai mult către modele din trecut, cum ar fi modelul unor case decorate ca în epoca medievală. Și, de cele mai multe ori, funcționează!