Cât costă un salon de nuntă în Ploiești

30.6.19  Ethos Plus
Se spune că nunta este o afacere în care suma de bani rămasă la sfârșit, după ce tragi linie, este direct dependentă de alegerea atentă invitaților dar și a meniului, respectiv a salonului și locației de nuntă adecvate. Cu alte cuvinte, cu cât aveți un salon de nuntă mai modern, o nuntă cu mai mult stil ("pe picior mare") și niște invitați mai selecți, adică cu posibilități, cu atât sumele pe care le veți primi de la acești invitați vor fi mai mari. Desigur că banii nu reprezintă decât un aspect (relativ minor) al căsătoriei, moment magic ce leagă destinele a doi oameni, dar este un aspect de care nu strică să ținem seama.

salon de nunti ploiesti

În lumina celor de mai sus, vă anunț că puteți găsi un salon pentru nunti in Ploiesti care să corespundă celor mai ridicate standarde și pretenții ale invitaților și deci să vă asigure liniștea din punctul acesta de vedere. Salonul se află pe strada Mihai Bravu nr 187, Mizil, și oferă participanților un peisaj mirific și vouă o nuntă ca în filme. Este dotat, desigur, cu o parcare spațioasă și este compus de fapt din două saloane pentru nunți: un salon mare, foarte încăpător, și un salon mai mic, cu o atmosferă mai intimă și foarte selectă. Interiorul ambelor saloane este, după cum veți constata intrând pe linkul anterior, de vis.

Salonul mare este decorat ușor romantic și are accente retro, fiind în același timp neutru și permisiv, fapt ce îi conferă o atmosferă specială și posibilitatea de a se adapta oricărui stil de nuntă. Există suficient loc pentru un candy bar, o fântână de ciocolată, aducerea unui proiector sau a unor plante ornamentale. Masă de protocol, giveaway-uri și altele. Arată ca într-un basm și poate acomoda un mare număr de persoane, care vor fi servite cu meniuri atractive și apetisante. Prețul unui meniu poate varia între 185 și 225 de lei de persoană.

E lesne de dedus că un invitat care va fi dus într-un salon superb, servit cu un meniu excelent și delectat cu muzică bună, va oferi din proprie inițiativă o sumă de bani mai mare pentru miri, simțindu-se cumva obligat să facă asta, în timp ce un invitat chiar generos și cu o poziție socială, dacă va fi dus într-un salon pentru nunți care arată deplorabil și va fi tratat cu neglijență, nu se va simți bine și se va zgârci la pungă. Dincolo de latura financiară, nunta o faceți o singură dată în viață, așa că de ce nu să păstrați niște amintiri de vis, atât în sufletul vostru, cât și în sufletul prietenilor și rudelor pe care le-ați invitat la nuntă?

În concluzie, din punctul meu de vedere, dată fiind importanța căsătoriei, mai bine să căutați un salon care arată ca cel de mai sus decât să vânați cele mai ieftine saloane, care de regulă le vor fi și cele mai ocupate.