A apărut hoverboard-ul de 10 inch

26.1.18  Ethos Plus
Sunt mai late, mai înalte, îți conferă o anumită prestanță și au roțile mai mari. Vorbim, desigur, despre hoverboard-uri de 10 inch, noul punct de interes din domeniul gadgeturilor mobile. Cum se compară un hoverboard de 10 inch cu unul simplu, de 6 sau 8 inch? Vedeți în clipul următor:


În ultimii ani, această mică distracție a pătruns literalmente în casele oamenilor. Și când spun literalmente chiar la asta mă refer. De altfel, poate ați văzut o mulțime de vedete cultivându-și această pasiune vinovată - hoverboard-ul - pe care îl foloseau în casă, ca să se deplaseze prin hol sau până în bucătărie. E mișto, dar e și mai mișto să te dai cu el pe afară, alături de prietenii tăi. Sigur că este mai degrabă o distracție a tinerilor și copiilor decât a adulților, dar orișicum una frumoasă, pe care noi, adulții de azi, nu am avut-o la dispoziție când am fost copii. Așa că de ce să le-o negăm copiilor noștri?

Poate că unora o să vă sune ciudat, dar dacă aș fi tată, eu aș lua în considerare cumpărarea unui hoverboard pentru copilul meu chiar de la cea mai fragedă vârstă (a lui, nu a mea). Mai mult, aș lua în calcul opțiunea asta în special dacă aș avea o fată! De ce? Pentru că hoverboard-ul implică un anumit control și deci l-ar ajuta pe un copil să-și îmbunătățească autocontrolul și mobilitatea fină a picioarelor, adică să se coordoneze mai bine, la o vârstă la care încă nu este stăpânul propriului lui corp. În plus, riscurile inerente unei căderi sunt mult mai mici decât dacă i-aș lua, să zicem, o bicicletă. Iar legat de fete, ele au dificultăți mai mari în a-și menține echilibrul și probabil tot ele vor aprecia mai mult un instrument care să le deplaseze fără efort (în timp ce băieții sunt mai sportivi, adică iubesc efortul și întrecerea).

Dacă nu-l folosești pe iarbă, drum de țară sau teren accidentat, nu știu dacă hoverboard-ul de 10 inch se justifică. Dar apariția lui are avantajul că acum îți poți cumpăra niște hoverboard-uri ieftine de 8 sau 7 inch, datorită faptului că, evident, prețul lor a scăzut la apariția fratelui mai mare. Indiferent de mărime, eu v-aș recomanda să le luați de la un magazin nișat pe așa ceva, care eventual vi le poate și repara în caz că se strică. Nu vă spun unde puteți găsi un astfel de magazin, dar sunt convins că, dacă sunteți deștepți, vă veți descurca.