Povestea ursitoarelor, rescrisă

22.2.17  Ethos Plus
Legenda spune că la nașterea copilului tău, trei ursitoare au venit și i-au sădit în frunte un destin minunat. Acestea i-au prezis că va fi puternic, înțelept și frumos, având o viață lungă și împlinită. Cu ajutorul celor trei ursitoare botez de lux de la ursulla.ro, această legendă se poate transforma în realitate. Și, când copilul tău va crește și va începe să citească povești, îi vei putea arăta chiar tu pozele de la magicul eveniment, atunci când ursitoarele l-au ținut în brațe, i-au șoptit acest destin la ureche și au încântat, cu prezența lor, întreaga audiență.

costumatii personaje de basm

Da, legendele sunt frumoase. Am crescut cu ele, ascultându-le de la bunicii și părinții noștri, și continuăm să le transmitem mai departe, copiilor. Iar dacă aceste povești sunt minunate, de ce să nu le dăm o formă concretă, reală, apelând la serviciile unor ursitoare de botez? Și dacă tot realizăm o serbare cu ocazia botezului, sau cu diverse alte ocazii, avându-l în prim-plan pe prințișorul sau prințesa noastră, de ce să nu ne asigurăm că va fi o serbare cu totul excepțională, memorabilă? Cam acesta e mesajul în jurul căruia, începând cu 2005, a prins contur tot mai mult o echipă de ursitoare și animatori.

picturi petreceri copii

Pentru că nu ți-am spus, dar echipa celor de la Ursulla include, pe lângă ursitoarele amintite, și animatori petreceri copii, care continuă tradiția ursitoarelor pentru copiii ceva mai mari, ajunși la vârsta la care pot citi singuri basme și povești. Vârstă la care, cu ocazia unei petreceri de ziua de naștere, le poți oferi cadou chiar personajele lor favorite din aceste povești, sub forma unor animatori și animatoare drăguțe, costumate adecvat, care îi vor învăța cântece, poezii, care le vor spune povești și care, până la urmă, vor transforma o serbare banală într-un moment magic, de neuitat.

peter pan si zana

Pe site-ul ursulla.ro există toate informațiile de care ai nevoie ca să apelezi la serviciile lor, împreună cu lista completă de personaje pe care le poți avea și prețurile aferente. Desigur, momentele organizate de ei sunt destul de complexe și includ multe lucruri pe care nu le-am prins în cele câteva rânduri de mai sus. Ca să dau doar două exemple, dacă băiatul tău se uită la filme cu super-eroi, poți aduce la onomastica lui eroul preferat de film, sau dacă e pasionat de magie, poți să îi comanzi un magician care să îl învețe diverse trucuri, acompaniat, firește, de un spectacol de fum și lumini pe măsură.

animatori petreceri copii

Timpul trece, copilăria trece și ea, iar noi rămânem doar cu aminitirile frumoase. Așa că, dacă tot dai o căruță de bani pe dulciuri și jucării, pe care odorul tău le mănâncă și le strică, deci le va uita, poate că vei găsi și inspirația de a-i oferi niște clipe magice, pe care să le țină minte toată viața.