Blocați în lift

28.11.16  Ethos Plus
Vreau să vă vorbesc despre frică. :) Mai țineți minte filmele de acțiune americane, sau chiar horror, în care diverse persoane rămân blocate în lift? Bine, sunt și unele filme romantice, în care liftul îi apropie pe cei doi protagoniști, El și Ea, dar hai să nu visăm frumos, viața nu-i ca în filme și nimănui nu i-ar plăcea să trăiască o astfel de experiență generatoare de claustrofobie. Ei, știți de ce astfel de situații se întâlnesc doar în lifturile din filmele de peste ocean și nu de pe la noi? Pentru că la noi în România există IFMA.

Woontoren Rotterdam - IFMA

IFMA este o firmă de lifturi hidraulice sau electrice, ascensoare, scări rulante, chiar trotuare rulante, platforme cu elevatoare și în general tot ce ține de domeniul urcării sau ascensiunii dvs sau a mașinii dvs. Da, există o astfel de firmă, cu reprezentanță în România, de care sigur nu ați știut. Pierderea dvs, pentru că cei de la IFMA se ocupă nu doar cu vânzarea de lifturi noi, ci și cu repararea și optimizarea lifturilor vechi sau defecte pe care le puteți avea în firma sau intreprinderea dumneavoastră.

IFMA asigură totodată lucrări de mentenanță, modernizare și optimizare la tot ce ține de acest domeniu, aducând lifturile și ascensoarele de care dispuneți în secolul XXI. Pentru că nimic nu e mai frustrant decât să apeși de 10 ori același buton și să aștepți după liftul care nu mai vine, când te urci în el acesta să arate ca după un război nuclear iar mecanicul să trebuiască să-l repare săptămânal. Ei bine, indiferent că vorbim de ascensoare pentru spitale, platforme pentru persoanele cu dizabilități, lifturi pentru hoteluri, ascensoare pentru marfă, scări și trotuare rulante pentru centrele comerciale, platforme pentru atelierele auto etc, IFMA vă poate veni în ajutor.

De fapt, v-am păcălit: firma nu activează doar în România, ci în peste 100 de țări de pe 5 continente, milioane de oameni urcând sau coborând zilnic pe sisteme ce poartă sigla IFMA. O listă orientativă a clienților pe care i-au avut o puteți găsi chiar la ei pe site, dar v-am pus și eu o imagine ilustrativă. Cât privește filmele americane, ei bine... sunt doar filme!