Unde găsesc sisteme de afișare pentru birou?

15.10.16  Ethos Plus
Dacă v-ați întrebat vreodată de unde v-ați putea cumpăra o tablă magnetică, o hartă de perete și un clipboard, și nu ați găsit un distribuitor pentru toate trei, vă invit să le faceți o vizită virtuală celor de la zenon.ro. Pentru că dacă este un lucru prin care se remarcă încă de la prima accesare a site-ului lor, acesta e multitudinea de produse din domeniul biroticii și papetăriei.

flipchart magnetic

La bile albe, pe prima v-am zis-o deja: foarte multe produse. Și nu doar tipuri de produse, ci și per categorie. De exemplu, o mulțime de table magnetice, începând de la 45 de lei. Nu știți ce este o tablă magnetică? Vizionați clipul de prezentare de la final. Dacă aveți nevoie de mai multe produse, adică vreți să le cumpărați în cantitate mai mare, prețul coboară cu circa 10%. Livrarea se face a doua zi, prin curierat rapid. Gama bogată de articole de papetărie și birotică, completată cu produse pentru elevi sau aparatură de birou (inclusiv aparate de laminat sau testere pentru verificarea bancnotelor), combinată cu o experiență de peste 10 ani, ar fi deci principalele lucruri care ne pot trezi atenția pentru acest magazin.

La bile negre, nu v-ați săturat să tot intrați pe câte un site și să vă asalteze o grămadă de ferestre pop-up? Zenon nu face notă distinctivă. Numai că mesajele servite ne prezintă oferte și promoții. :) Până la urmă, nu-i o bilă chiar atât de neagră să fii asaltat de o grămadă de discounturi când intri să faci cumpărături la un magazin de profil. Deși n-ar strica să memoreze printr-un cookie că deja i-ai vizitat și să nu-ți mai deschidă același pop-up, din nou și din nou, la următoarea accesare sau la următoarea pagină.

folie de protecție

Revenind la intrumente de afișaj, acestea nu sunt doar table simple, găsim și flipchart magnetic, pentru prezentări mai serioase, grafice și analize etc. Merită menționat și faptul că Zenon apare pe prima pagină în Google la o căutare de videoclipuri cu tablă magnetică și chiar pe prima poziție la o căutare de clipuri video de tip flipchart magnetic, deși e adevărat că interesul pentru aceste produse nu-i la fel de mare ca cel pentru telefoane sau gadgeturi, deci numărul de vizualizări nu este mare. Dar primul loc în Google.

În sfârșit, pe site există și un meniu special care afișează promoțiile și reducerile, meniu pe care multe alte magazine îl ignoră sau nu reușesc să îl implementeze într-o manieră simplă și eficientă.