Părul care ne recomandă

12.10.16  Ethos Plus
Câteodată mă gândesc să mă transpun în pielea unei fete și să scriu un articol de fashion sau de beauty, deci dintr-o perspectiva feminină, să văd cum îmi iese. Nu știu care ar fi rezultatul, dat fiind că sunt bărbat. Ca atare, nu obișnuiesc să dau prea mare importanță acestor lucruri specific femeiești, de înfrumusețare sau cochetărie, cum ar fi niște extensii de păr. Cu toate că extensiile de păr de pe bedaboutique au o descriere interesantă, care începe cu: „Orice femeie își dorește mai mult volum și mai multă lungime”. Recunosc că despre volum nu știam, despre lungime însă aveam anumite bănuieli. :)

fată cu păr frumos

Ok, trecând dincolo de glumă, vreau să vă zic că am văzut zilele trecute în Lidl o fată superbă, aranjată, cu bijuterii (dar nu stridente, îi veneau perfect) și cu un păr care mi-a atras atenția, în sensul că anumite șuvițe îi erau colorate în verde, deci avea nuanțe și culori diferite în păr. E greu să explic în cuvinte, deoarece ele îți pot da impresia de sclifoseală sau prețiozitate, de încercare de a ieși în evidență, de superficialitate, de kitsch, în timp ce stilul acelei fete era exact opusul, deși în mod cert ieșea în evidență. Dar ieșea în evidență într-un mod pozitiv și îi venea foarte bine. Ne-am privit de câteva ori în ochi, după care ea a ieșit, de mână cu prietenul ei. Mă rog, poate citește articolul.

Deci nu pot să vorbesc, pe limba voastră, despre extensii de păr. Sau despre colecția de genți de plajă BedaBoutique, același magazin de mai sus. Deși cu gențile e mai ușor, le-aș putea prezenta ca fiind fermecătoare și totodată utile, pentru că ai nevoie de ceva unde să-ți pui portofelul, telefonul, spray-ul, batista, unghiera, rujul, oglinda, poza iubitului, bricheta și pachetul de țigări dacă fumezi, deși eu sper că nu, pentru că îmi plac fetele nefumătoare, cheile, pixul, bloc notesul, parfumul, rimelul și, practic, tot restul. Pentru că, indiferent de volum, în geanta unei femei încape ABSOLUT TOTUL! :) Singura problemă apare atunci când trebuie să scoți ceva din ea, și sfârșești prin a le răsturna pe toate pe masă, dar până la urmă, ele sunt foarte utile.

Așadar despre genți v-aș putea povesti câte ceva. Și anume că cele de pe BedaBoutique pot trece fără probleme ca genți de lux, în opinia mea, și cu toate acestea au prețuri accesibile, raportat la categoria sau clasa lor. Că arată foarte mișto iar gama lor cromatică este diversă. Dar despre rujat, parfumat, ales bijuteriile potrivite și mai ales despre vopsit părul mi-ar fi chiar greu să vă recomand ceva. Ceea ce pot însă spune cu certitudine este că bărbații care afirmă că machiajul este lipsit de sens și singurul lucru care contează e să fii cât mai naturală nu au habar despre ce vorbesc. Sau nu au fost niciodată în Lidl...

sursă foto: pexels.com