La Mulți Ani!

1.1.15  Ethos Diverse
Redacția blogului Life is Good, avându-l ca patron, director de imagine, cameraman, reporter, părerolog, advertizer și coppywritter pe subsemnatul, vă urează un călduros La Mulți Ani!

2015

Să aveți un an mai frumos, mai bun și mai îmbelșugat decât 2014. Cu mai multă distracție, dar mai cu seamă prieteni mai de calitate. Cu mai multă liniște în familie, dar mai ales amante mai fierbinți. Cu un serviciu mai bine plătit, dar mai ales în care să nu prea aveți ce lucra. Și cu tot ce altceva vă mai doriți voi. Și cu asta cred că am nimerit începutul. Mai era varianta în care vă urez bună seara-dimineața, pe ideea că m-am trezit abia la 16, ceea ce face ca acum să fie deja seară, dar din perspectiva noului abia mijesc zorii.

Și pentru că am adus discuția despre mine, de acum înainte voi posta pe acest blog, ca și pe frații lui (în speță blogurile de pe domeniul m3d1a.ro) folosind nick-ul de Maver. M-am decis în sfârșit asupra nick-ului, numele (Cristi) fiind prea comun și Maverick (nick-ul ales inițial) fiind prea lung. L-am testat pe Travian și e ok. :) În continuare mă puteți găsi pe Facebook și pe celelalte rețele sociale, should you be interested. În schimb, la adresa de mail voi opera ceva modificări zilele următoare. Anyway, chestii care n-au de ce să vă intereseze, mai ales în 1 ianuarie.

La Mulți Ani!