Întâlnire cu încă un el

20.10.14  Aldus Creație, Jocuri
Băiatul lui n-a fost admis la facultate, și asta îl întristează ca tată, deoarece ține la el și știe cât de mult și-a dat silința. Nici cu soția lucrurile nu stau chiar pe roze. E permanent cicălitoare, obosită și mai nou îl ceartă când iese în weekend cu prietenii. Colac peste pupăză, medicul i-a recomandat să ia vitamine, deoarece consideră că are sistemul imunitar slăbit.

escortă de lux

Îmi spune toate acestea învârtindu-și cravata cu degetul, într-un gest mecanic. Este aparent distrat, dar în realitate tânjește după cineva care să-l asculte. Concepția cum că nu-i interesează decât latura fizică este greșită. În realitate, majoritatea vor înțelegere. Cineva care să-i asculte fără să-i judece. Care să-i aprobe și să-i aline. Cu toate că sunt bărbați.

Îi spun că, dacă am fi împreună, nu m-aș supăra niciodată pentru că iese în weekend. Mai mult, aș decreta sâmbăta ca zi de petrecut cu prietenii, deoarece nu-i nimic rău în a realiza lucrurile care ne fac fericiți. Și că este drăguț din partea lui că se preocupă de băiat. Cât privește vitaminele, nu mă pricep, dar la cât de bine arată, nu mi-ar fi trecut prin minte.

Ultimele cuvinte îl fac să-și întoarcă capul înspre mine, iar în ochi i se citește un licăr de masculinitate. Dar nu suficient. Continuă să-mi vorbească despre echipa lui preferată de fotbal. Nu mă pricep la fotbal, dar mă prefac că-l ascult cu atenție. În meseria mea, e foarte important să nu fac greșeli. Aștept răbdătoare următoarea pauză. Atunci, îi spun că am în minte ceva care o să-l facă să se simtă foarte bine. Și că mă gândesc la asta de ieri, de când m-a sunat. Devine atent.

Mă așez pe genunchii lui, îi trec o mână prin păr și îl mușc ușor de gât E obosit, plafonat, dar e bărbat. Se oprește din vorbit și frecat cravata. Acum e timpul pentru sex. În fond, de asta mă plătește toată lumea.

(adaptare parțială după sex and money)