Fetele și fascinația lor

10.4.14  Ethos Plus
Bărbații, după cum se știe, sunt fascinați de femei. Femeile, după cum se știe, sunt fascinate de... haine. :) Ok, să nu exagerăm. Există și alte lucruri care ne fascinează pe noi, membrii sexului tare. Cum ar fi berea, fotbalul, mașinile și, ocazional, sportul sau tehnologia. Pe femei însă nu le fascinează decât lucrurile care țin de înfățișare, cu alte cuvinte care le fac să arate bine: cerceii, bijuteriile în general, hainele și pantofii. Oh, pantofii! Sandale, pantofi, botine dama, tocuri, cizme dama din piele intoarsa, platforme, toate au un loc special în mintea, inima și dulapul unei femei. Deși, uneori, ele sunt purtate o singură dată și apoi aruncate sau ignorate cu desăvârșire. Nu râdeți, am văzut cazuri.

cochete de mici

Cred că o fată ar sta o oră în fața unei oglinzi, întrebându-se dacă fusta se asortează cu ceasul sau ce bluză o pune mai bine în evidență. Să fie un decolteu adânc? Sau ceva mai convențional? Dar dacă încearcă bluza aceea albastră, cumpărată anul trecut și purtată niciodată? Sau poate primăvara merge mai mult un roz? Vai... dar cu asta nu-mi stă așa de bine! - se gândește ea, probând a cincea pereche. Timp în care iubitul o așteaptă din ce în ce mai impacientat. „Cum artăt?” îl întreabă ea. „Foarte bine”, îi zice el prima dată. „Și cu asta arăți minunat”, o gratulează la a doua încercare. „Orice ai purta, ești frumoasă!” îi spune a treia oară. După un timp, se plictisește: „Ia orice pe tine și hai să mergem!”

ce haine le plac barbatilor la femei

Din păcate, „orice”-ul din mintea bărbatului nu se asortează cu geanta ei. Ahh, și cu asta și-a amintit de geantă! Că a văzut un model săptămâna trecută. Dă fuga după laptop și apucă să caute: preturi genti piele. Că așa a ajuns pe acel site data trecută. Din păcate, Google n-o mai ajută și de data asta, spre disperarea iubitului ei, care o așteaptă cu un ochi la ceas și cu unul la monitor: „Comand-o pe aia, că e perfectă! Acum hai să mergem!”

Și totuși, ele nu înțeleg un lucru simplu. Că nouă ne plac oricum, indiferent de ce haine poartă. Și chiar de-ar fi să le dea pe toate jos, nu ne-am supăra. De fapt, ne-ar plăcea și mai tare...