Rolul unui avocat în drept civil din București în cazurile de divorț

24.7.19  Ethos Plus
În primul rând, dacă te afli în situația unui divorț, îmi pare rău și sper ca totul să se rezolve cât mai bine pentru tine. În rândurile de mai jos o să îți spun de ce ai putea apela la un avocat in drept civil din Bucuresti și ce ar putea face acesta pentru tine, în cazul unui divorț. Menționez că nu lucrez în acest domeniu dar informațiile pe care ți le prezint sunt luate chiar din paginile unui site cu avocați în drept civil din București, așadar sunt pertinente. Dar înainte de asta, o scurtă prezentare a avocaților civili.

divorț

Ce este un avocat în drept civil din București


Un avocat în drept civil din București este un avocat care se ocupă de cauze civile în capitală. Aceste cauze civile includ disputele între mai multe persoane cu privire la împărțirea unei moșteniri comune, divorț, aspecte care țin de dreptul familiei, aspecte care țin de dreptul muncii și lista ar putea continua. Nu îl ultimul rând, un avocat în drept civil din București poate soluționa cauze între diverse entități juridice, adică dispute între două firme, sau te poate ajuta chiar să îți înființezi o firmă nouă. Există astfel avocat pt infiintare firma (SRL, S.A) in Bucuresti, la care poți apela în acest scop.

Cu ce te ajută un avocat în drept civil din București în cazul unui divorț


Un avocat în drept civil din București te poate ajuta să treci cu bine peste perioada dramatică și neplăcută a divorțului, apărându-ți interesele tale și pe cele ale eventualilor copii (care sunt și ei afectați de procesul și consecințele divorțului). El te va consilia să iei cele mai bune decizii și va constitui un punct de sprijin precum și vocea rațiunii în acest moment delicat și sensibil al vieții tale. Dacă este necesar, îți va apăra chiar interesele în instanță.

Cu toții știm că în cazul unu divorț avem opțiunea de a apela la un un avocat în drept civil din București sau din orașul în care locuim. Puțini intuim însă rolul major pe care îl poate juca acesta în cazul divorțului. Astfel, un avocat specializat pe divorțuri ne-ar putea informa că condițiile pe care cealaltă parte ni le propune și pe care noi le găsim rezonabile sunt de fapt dezavantajoase pentru noi, deoarece avem dreptul la mai mult. Aceste drepturi și obligații diferă în funcție de tipul și natura divorțului. Cei mai mulți dintre noi nici măcar nu știm care sunt aceste tipuri de divorț, iar ele nu sunt deloc puține. Astfel, există divorț prin acordul părților, divorț pentru motive temeinice, divorț din culpă comună, divorț din culpa unuia dintre soți, divorț la cererea unei părți după o separare de cel puțin doi ani și aș putea continua, dar mă opresc aici. Iar apoi putem discuta despre cazurile în care unul dintre soți nu este de acord cu divorțul, sau este de acord dar ulterior se răzgândește. Cred că deja se întrevede hățișul prin care ne poate purta chiar și un divorț aparent simplu și nevoia de a apela la consilierea și ajutorul unui avocat competent, care să ne apere drepturile.

Mai multe informații despre asta găsești pe pagina cu avocat pentru divort in Bucuresti de pe site-ul avocatincivil.ro.

Cât costă un avocat pentru divorț în București


Banii sunt un subiect sensibil, iar onorariul unui avocat în drept civil din București poate să fie în multe cazuri dezvăluit doar într-o discuție personală cu acesta, dar pe site-ul menționat anterior există o pagină cu onorariu de avocat in 2019 pt succesiuni, pensie alimentara sau contestatie la executare, care include și onorariul pentru diverse cazuri de divorț. Partea care ne interesează pe noi este cuprinsă la drepturile familiei, și, din fericire, sumele sunt detaliate în mod explicit și cât se poate de transparent, pe grupe sau tipuri de divorț. În mare, se poate spune că aici prețurile încep de la 300 de euro.