The Unique te provoacă la sport

21.10.18  Ethos Plus
Îmi place colecția de echipamente sport barbati de la magazinul din titlu. Nu știam de el până zilele trecute și deci (cel puțin până în prezent) nu am cumpărat nimic de acolo, dar cum să nu-ți placă un magazin care bifează în ordine următoarele trei chestii destul de mișto:

  1. O colecție de articole și echipamente sport bărbați care se adresează celor mai variate gusturi;
  2. Echipamentele sport sunt produse de mărci cunoscute și de renume;
  3. Prețuri accesibile.

Să le luăm pe rând.

tricou Umbro Poly Navy

În primul rând, site-ul arată foarte bine, se mișcă repede și îți prezintă în cea mai mare parte a paginii exact conținutul care te interesează, într-o manieră atractivă. Sus ai niște opțiuni de sortare a produselor - în cazul nostru, al echipamentelor sport de bărbați. Și dacă le sortezi ca mine - adică crescător după preț :) , observi că poți cumpăra brățări de mână, ochelari sport, ciorapi etc. Cred că e foarte mișto ca la un magazin cu articole vestimentare sportive să găsesc, pe lângă evidentele haine, treninguri, adidași, tricouri, pantaloni sport etc etc, și tălpici cu gel, chipiuri, genți de drumeție sau mingi de fotbal. De asta intru într-un magazin, pentru plăcerea de a cumpăra, așa că vreau să văd cât mai multe lucruri, la care poate nu m-am gândit când am intrat și care să fie cât mai atractive, iar aici aș zice că The Unique se achită cu brio de job.

Apoi, am menționat că au echipamente de firmă? Nu știu dacă mai e nevoie să subliniez de ce e important luncrul ăsta, în condițiile în care geme netul de țepe luate de cumpărători care au fost atrași de prețul mic al unor produse ce sigur că arătau bine în poză, dar în realitate erau niște zdrențe. La încălțăminte mai ales e jale, dai bani pe niște papuci sport care te țin o săptămână, pentru că sunt chinezării făcute pe vapor. Aici în schimb am văzut produse Nike, Puma, Reebok, Lacoste, așadar branduri cunoscute. Mingi Umbro și Adidas.

Nu în ultimul rând, prețurile sunt, raportate la aceste branduri, accesibile. De exemplu, tricoul Umbro din imaginea de mai sus costă 69 de lei. Găsim și la 59 de lei, iar 60 de lei pentru un tricou sau o haină sport de calitate e ok, exceptând cazul când îți cumperi de la second.

În concluzie, prima impresie e bună. Cum ziceam, n-am cumpărat nimic de la ei, dar dacă tot vreți să fructificați timpul relativ frumos de afară și sunteți în căutarea unui echipament sportiv, poate vă va fi de folos.