Arta de a dărui cadoul potrivit

14.9.17  Ethos Plus
Există un domeniu în care bărbaților le ia la fel de mult timp să se decidă ca femeilor când se îmbracă dimineața. Iar acest domeniu este cel al cadourilor. Dacă nu trebuie s-o cadorisești decât pe soția sau iubita ta, ai scăpat. Dar dacă ești fericitul director, manager, șef etc al unei firme sau instituții și te afli în pragul unei sărbători sau ocazii speciale, cum ar fi Crăciunul, atunci ai o problemă! Pentru că trebuie să le faci cadouri de Crăciun angajaților, partenerilor de afaceri etc, iar acestea trebuie să bifeze anumite standarde de calitate, adică nu te poți prezenta oricum. Deci, ce să le iei? Răspunsul corect este: un cos de craciun de pe Debonaire.ro. Mai jos o să explic de ce.

cos craciun debonaire

Problema cu cadouri Crăciun corporate sau business este că trebuie să satisfacă niște pretenții, doar nu vrei să pari sărac, apoi niște criterii de bun simț, doar nu vrei să pari mojic, iar în final să fie frumoase și să creeze o impresie plăcută la toți cei care le primesc. Și care pot fi de vârste sau sexe diferite. Bărbații nu au de multe ori simțul ăsta intuitiv al unui cadou inspirat, uneori nici pe prințesele noastre nu le nimerim, și atunci le luăm o haină sau o bijuterie, că acolo mergem la sigur. Dar, revenind la cadouri pentru Crăciun, nici nu poți să cumperi chestii scumpe, pentru că, mai ales dacă nu ai de pregătit un coș Crăciun ci o sută, se va simți la buzunar. Deci, ce să pui în acel coș de Crăciun? Un șampon? Sau poate un vin bun? Niște dulciuri selecte? Sau o cafea rafinată? Ceva flori? Tot despicând firul în patru, s-ar putea să-ți iasă vreo 87 de combinații posibile. Of, de-ar trece măcar Crăciunul, cu cadourile și obligațiile lui cu tot! :)

Ei bine, ideea celor de la Debonaire este exact asta: să te scutească pe tine de dificultatea unei alegeri inspirate, oferindu-ți variantele pe tavă. În cazul nostru, 87 de coșuri de Crăciun, nici mai multe nici mai puține, alese cu stil și ambalate cu grijă. Tot ce trebuie să faci este să optezi pentru varianta care îți face cel mai mult cu ochiul. Pentru că în rest, toate satisfac cele mai exigente pretenții. Dar prețul? Aici e al doilea șurub: pentru că cei de la Debonaire se ocupă de tot, adică importă și respectiv cumpără toate produsele respective, în cantități deloc de neglijat, te va costa mult mai puțin decât dacă ai asambla tu un astfel de coș, umblând din magazin în magazin sau comandând de la diferiți furnizori ciocolata, șampania, cafeaua etc. Unde mai pui că nu ai de așteptat, primești totul rapid, gata aranjat. Și, dacă nu mă înșel, coșurile sunt și personalizabile!

Ideea unor cadouri de Crăciun de acest tip este veche în străinătate dar de ceva ani a prins rădăcini și la noi. Și nu e vorba doar de cadouri Crăciun sau coșuri Crăciun, există și coșuri de Paște sau de alte ocazii. Te invit, așadar, să citești mai multe detalii despre aceste cadouri și să faci o alegere inspirată, care să producă o impresie minunată în rândul celor care vor primi de la tine niște minunate coșuri de Crăciun, aranjate de mâna invizibilă a celor de la Debonaire!