Cât costă un polizor unghiular

3.6.17  Ethos Plus
Din punctul meu de vedere, orice bărbat ar trebui să aibă un set de scule pe lângă casă, indiferent că locuiește la casă-casă sau la bloc, pentru a putea să bată un cui, să taie o scândură, să desfacă un aparat, să monteze ceva pe perete în caz de nevoie. Iar una din piesele de bază ale acestei truse de instrumente o constituie polizorul unghiular. În rândurile următoare vă propun o scurtă incursiune în ce este, la ce folosește și cât costă un polizor unghiular.

polizor unghiular Bosch GWS 850

Ca subiect de studiu, voi lua un polizor unghiular Bosch, modelul GWS 850. Presupun că majoritatea celor care ați intrat pe această pagină sunteți interesați de produse competitive, de calitate, la un preț avantajos, iar Bosh este un nume de referință în domeniu (și despre preț o să vedem mai târziu). Aparatul din imagine este versatil și se descurcă atât la polizarea efectivă a unor materiale, adică la finisarea, prelucrarea, așchierea și laminarea lor, cât și la tăierea unor bare de metal, jucând astfel rolul unui flex. Prin urmare, el este util în reparații casnice de tot soiul, construcții și alte mici intervenții, iar faptul că motorul dezvoltă o putere de 850 W îl trece în categoria aparatelor profesionale. De altfel, v-am mai spus că e făcut Bosch!

Tot de pe site-ul din primul link (principala sursă a documentării mele) aflăm că vine la pachet cu diverse accesorii: flanșă de prindere, piuliță de strângere, cheie pentru splinturi, apărătoare de protecție și un mâner suplimentar, în caz că primul se rupe în timp. De altfel, apropo de flexibilitate, mânerul poate fi folosit pe ambele părți iar polizorul, deși robust, are o greutate relativ mică, sub două kg. Din păcate, este fabricat în China, ca practic aproape toate produsele electrice și electronice de pe piață. Deh, mână de lucru mai ieftină.

Așadar, cât costă să-ți cumperi un polizor unghiular mai serios, cu care să poți face ceva treabă pe lângă casă, cum ar fi să tai niște țevi de la caloriferele vechi, scoase din funcțiune, să tai o bucată de tablă din care să-ți faci o poartă etc? Dacă v-ați așteptat la mii de lei atunci v-ați înșelat, produsul costă numai 400 de lei. Și, pentru că tehnicbazar.ro are o promoție, îl puteți lua acum la 297 de lei (în limita stocului disponibil), plus 20 de lei taxa de transport. La garanție scrie 12/24 de luni, deci nu știu dacă este de unul sau de doi ani.

În sfârșit, având în vedere excelentul raport preț/calitate, spuneți-mi voi dacă mai are rost să cumperi lucruri de duzină, noname, care ți se strică după două luni de folosire și costă aproape cât un produs serios, de firmă!