A fost odată ca niciodată...

3.5.17  Ethos Plus
Un Bucureşti aglomerat. Din ce în ce mai aglomerat. Mulţi studenţi, puţine locuri de muncă. Puţine locuri de muncă, şi... chiar şi mai puţine dintre ele erau bine plătite. Ei bine, în Bucureştiul anilor 2017, se remarcă, totuşi, o oportunitate perfectă de job pentru sexul frumos. Cu un sediu plasat în centrul Bucureştilor, având în spate o echipă formată exclusiv din femei, afacerea merge ca pe roate, atât pentru angajator, dar mai ales pentru angajate. Este vorba despre unul dintre studiourile de videochat ale capitalei. Şi nu despre oricare, ci despre cel mai corect dintre acestea: Charm Studios.

idei
Cât de corect sună „cel mai corect”? Ei bine, s-ar putea să nu se înscrie tocmai în canoanele biblice ale cărţilor de gramatică, însă, dacă vorbim despre Charm Studios, sigur formula „cel mai corect” ar trebui să fie acceptată. De ce? Acest studio de videochat are în spatele său numai oameni profesionişti, care au un background solid în multinaţionalele româneşti. Ce îi face pe aceşti oameni „cei mai corecţi”? Oferă cel mai mare comision de pe piaţă modelelor lor, de până la 70%. În plus, de parcă toate astea nu ar fi fost de-ajuns, tot ei sunt cei care oferă excursii şi vacanţe exotice bianual pentru modelele perseverente.

...jobul perfect: model de videochat


Aşadar, dacă eşti în căutarea jobului perfect, nu trebuie să fii perfectă. Nu, Charm Studios nu cere de la viitoarele angajate perfecţiune, nici 90-60-90 sau o înfăţişare ca cea a Angelinei Jolie. Cere, în schimb, perseverenţă şi ambiţie, cere determinare şi dorinţa de a învăţa cât mai multe. Dacă eşti o fire comunicativă şi îţi doreşti să cunoşti cât mai multe, atunci... Dacă eşti dispusă să îţi dedici 8h/zi unui job cu adevărat perfect, atunci... Ştii răspunsul nostru! Nicăieri în Bucureşti nu vei câştiga mai mult decât la studioul de videochat Charm Studios.

Se spune că suntem media celor mai apropiate 5 persoane din viaţa noastră. Aşadar, lasă-te pe mâna celor mai buni, ca să devii cea mai bună! Şi nu uita să ţinteşti cât mai sus, pentru a ajunge acolo unde ţi-ai propus! Te-am convins? Intră pe website-ul lor şi programează un interviu! În câteva luni s-ar putea să îmi mulţumeşti pentru acest articol.
job lejer

P.S.: un model videochat la Charm Studios câştigă, în medie, circa 5.000$ pe lună. Tu cât câştigi acum?