Cum să înveți magie de mic

21.2.17  Ethos Plus
Am un prieten la mine în oraș care este poreclit Magicianul. Porecla și-o trage de la faptul că se pricepe la tot felul de trucuri și scheme care te lasă mască. Când eram mic eram și eu atras de așa ceva, am învățat chiar câteva trucuri cu cărțile de joc, care-i uimeau pe prietenii mei, deoarece nu înțelegeau cum pot ghici cartea la care s-au gândit ei. :) După aceea am crescut și am devenit pasionat de alte lucruri. Dar, dacă copilul tău manifestă înclinații spre așa ceva, îi poți oferi, de ziua lui, o petrecere surpriză cu un magician în carne și oase.

animator - magician

Tot ce trebuie să faci pentru asta este să închiriezi un animator pentru ziua de nastere a copilului tau, de pe site-ul din link. Prețul, de 150 de lei pe oră pentru magician, este mic, zic eu, având în vedere că miezul unei petreceri nu ține, poate, mai mult de 2-3 ore, iar dacă te gândești la o serbare serioasă, cu invitați - alții copii de vârsta lui, cu tort, cu sucuri și prăjitură, atunci costul magicianului-animator este practic nesemnificativ comparativ cu suma totală pe care o vei cheltui, dar el poate schimba radical în bine petrecerea respectivă.

animator - magician

Partea frumoasă este că acești magicieni vor face tot felul de trucuri și momente personalizate pentru copii. În plus, îi găzduiești la tine acasă. Adică, dacă atunci când vine circul în orașul tău dai bani pentru un amărât de loc în sală, de data asta îi poți avea lângă tine, doar pentru copilul tău, care îi poate atinge și poate vorbi cu ei. Imaginează-ți surpriza și bucuria lui când va afla nu doar că îi vei face ziua, nu doar că va putea invita toți prietenii lui la petrecere, nu doar că va fi în centrul atenției și va primi o mulțime de cadouri, dar și că, mai ales, va avea ocazia să învețe magie de la un personaj pe care până atunci nu l-a văzut decât în spectacolele de la televizor, și care va asculta de el!

animatoare - cenusareasa

Bine, dacă e să fiu sincer, de pe site-ul www.momente-magice.ro poți comanda orice fel de animator pentru petreceri. De exemplu, poate că ai o fetiță; în acest caz poți apela la o Cenușăreasă, care să-și spună povestea ei, sau la zâne, care să aducă o mașină de balonașe de săpun multicolore, sau la prinți și prințese, sau poate sirene, sau la alte animatoare, din alte povești. Tot o atmosferă feerică poți crea și cu o mașină de fum, pe care să o pornești în momentul culminant al aducerii tortului. Iar acești animatori pot aduce pentru copii, adică pentru participanții la petreceri, coifuri, trompete, măști, farfurii, tunuri confetti etc. Iar de ursitoarele pentru botez nici măcar nu am amintit.

ursitoare botez

Dar, după cum ziceam, mie mi-a plăcut magia și aș fi gustat o serbare în compania unui animator de tip magician, la umbra căruia să învăț tot felul de trucuri și sub pelerina căruia să devin discipol înfocat, fie și numai pentru o singură oră.