Un magazin cu parchet laminat

31.12.16  Ethos Plus
Dacă ești în căutare de parchet laminat, search no more! Unul din magazinele care vinde parchet laminat online la pret competitiv este Emenatwork. Pe site-ul magazinului găsești peste 65 de modele de parchet laminat, la prețuri cuprinse între 34 lei și 102 lei pe metru pătrat. Tranportul se face de cătrei ei, în orice zonă a țării, prin curierat rapid, tu primești parchetul acasă și plătești ramburs.

parchet laminat emenatwork

Un prim avantaj al magazinului Emenatwork este calitatea: din ce se vede, plăcile de parchet au modele frumoase, nu sunt jafuri de doi lei, făcute doar ca să nu zici că nu ți-ai pus parchet. Un exemplu e în prima imagine, în acea cameră se află următorul tip de parchet laminat online:

parchet laminat

La numai 36 de lei, eu zic că arată super. Tot atât costă și modelul de mai jos (am selectat nuanțe pe maro pentru că este o culoare dragă mie, dar puteți alege ce cromatică doriți, pe site există modele deschise, galbene, argiloase, bej, sau chiar gri, cafeniu etc):

parchet laminat

Un al doilea avantaj este prețul. Când vine vorba de preț parchet laminat, te poți aștepta la orice. Ei bine, deși parchetul de pe Emenatwork arată excelent, magazinul practică prețuri decente. Cu alte cuvinte, un raport preț-calitate pe care, dacă îl vei găsi satisfăcător, vei putea comanda chiar de acasă, online, urmând să primești coletul probabil în 24-48 de ore de la data comenzii.

Și în asta constă al treilea avantaj: nu te mai doare capul cu transportul. Dacă ai fi cumpărat dintr-um mahazin din orașul tău, trebuia să cari acest parchet până acasă, sau să plătești pe cineva să o facă. Așa, cei de la Emenatwork ți-l trimit prin curier rapid, la un preț nesemnificativ (mă aștept la 15-25 de lei pe tranposrt).

Al patrulea avantaj e dat de prezența online a site-ului. Pentru că dacă te interesează un anumit model de parchet laminat dar nu vrei să îl cumperi pe loc, că încă nu ai bani, îți poți face cont pe site și poți crea o alertă de preț. Dacă prețul scade, primești un mail care îți spune lucrul ăsta. La fel, te poți abona la newsletterul lor din timp, pentru a fi la curent cu promoțiile și produsele noi.

Shopping plăcut și casă frumoasă!