Schimbă-ți telefonul o dată pe lună

27.11.16  Ethos Plus
Dacă ai un site sau un blog, e ușor să-i schimbi aspectul, punându-i o nouă temă. Dacă ai o mașină, o poți vopsi într-o culoare nouă când te plictisești de vechiul ei look. Dar ce faci când îți cumperi un telefon? Mai ales dacă e un iPhone 7, sau chiar un iPhone 7 plus, care costă peste 3000 de lei, și nu unul ieftin, de 500 de lei, pe care să-l poți schimba tot la câteva luni? Un telefon este o investiție de lungă durată și pare că odată ce ți-ai ales modelul, rămâi cu el bătut în cuie pentru tot timpul cât îl vei folosi. Sau nu?

husa iphone din blana

De fapt, răspunsul este că nu, iar cei de la ciocotec.com ne spun că este perfect posibil să dăm o nouă înfățișare telefonului nostru, cumpărând de la ei huse iphone 7 sau huse iphone 7 plus, în funcție de modelul pe care îl avem. Pentru că dacă am dat atâția bani pe cel mai bun smartphone din lume, merită să îl putem personaliza, să îl putem aduce la forma și aspectul dorit, să ne putem juca cu el, să-i dăm o imagine nouă, nu-i așa? Mai mult, dacă vom cumpăra câteva huse, vom putea asorta telefonul cu ținuta noastră sau a iubitei.

Cele mai ieftine huse pentru iPhone (inclusiv pentru iPhone plus) încep pe acest site de la 49 de lei. Ori, dacă mă întrebați pe mine, 49 de lei este o sumă infimă pentru cel care are bani de un iPhone. Și cu toate acestea, 49 de lei este suficient pentru a-ți transforma telefonul într-unul complet nou, pentru a-l face mai cool, pentru a-i impresiona și mai mult pe ceilalți! Lookul pe care aceste huse pot să-l confere telefonului tău se încadrează în mai multe tipare, astfel că poți beneficia atât de eleganță și sobrietate cât și de extravaganță, în funcție de preferințe sau poate de situația în care vrei să îl porți.

Se spune că nu haina îl face pe om, dar ce impresie face un om prost îmbrăcat? Într-un fel, am putea trasa o paralelă între hainele de firmă, frumoase și alese cu gust, pe care ni le cumpărăm pentru noi, și o husă pe care o alegem pentru telefonul nostru. La haine avem bumbacul, mătasea, lâna și alte țesături. Husele de pe Ciocotec sunt și ele din diverse materiale: silicon, sticlă, folie și chiar blăniță, dacă vă vine să credeți. Practic, intrând pe acest site „riști” să găsești orice ți-ai putea dori în materie de design al telefonului din buzunar!

În afară de aspect, o husă pentru smartphone mai are și un foarte important rol de protecție, menținând telefonul ca nou și ferindu-l de picăturile de apă, praf și alte lucruri care în timp se adună și îl pot strica. Având în vedere că, în conformitate cu informațiile de pe site, husele ciocotec sunt confecționate astfel încât să îl protejeze dar să nu îi afecteze cu nimic funcționalitatea și design-ul, permițând posesorului să îl folosească în condiți ideale, o singură întrebare se mai poate pune: de ce nu ți-ai cumpărat încă o astfel de husă?