Magazin online cu piese auto

23.10.16  Ethos Plus
O dată la patru sau cinci ani, cam înainte de alegeri, se întâmplă niște chestii interesante. Se pun primarii pe treabă și încep să facă drumurile! Da, n-o să vă vină să credeți, mergem eu cu o mașină de ocazie zilele trecute, pe o mică șosea de provincie din județul meu, când, ce să vezi, partea dreapta a carosabilului din fața noastră devine „decopertată”, în timp ce pe stânga se turnase deja asfalt.

Ford Focus 2

Tipul care conducea a încercat să țină mașina pe banda stângă, dar inevitabil în astfel de situații mai apare câte un autovehicul din față și trebuie să treci pe partea ta, așa denivelată cum e. Mai o bufnitură, mai un hop, și uite așa ajungi fără un rulment, fără plăcuțe de frână, cu o suspensie stricată etc. Și nu-i așa că găsești pe tot drumul plăcuțe de frână ieftine, exact pentru Ford Focus 2, sau Opel Astra, sau ce tip de mașină ai tu?

Ei bine, adevărul e că mai nou cam găsești. Găsești, de exemplu plăcuțe de frână online. Dar tot te costă ceva. O idee este să intri pe Google și să cauți plăcuțe de frână Ford Focus 2 la preț mic. O alta este să intri direct pe Autoatu.ro, sau pe linkul de mai sus. Nu știu cum e situația cu primarii din orașele voastre, dar dacă sunteți în situația descrisă de mine, și cu asta am ajuns la tema articolului, vă prezint un magazin online care poate să vă înlocuiască nu doar plăcuțele de frână, ci și practic orice altă piesă uzată din orice model de mașină ați avea.

Pentru că AutoAtu se remarcă prin varietatea foarte mare de produse și rapiditatea cu care răspund (online sau telefonic) solicitărilor și întrebărilor clienților. Cel puțin asta scrie pe pagina Despre noi, iar „răsfoind” puțin paginile site-ului pot să confirm că au listate 42 de mărci auto, fiecare cu o serie întreagă de modele și submodele, pentru care puteți găsi piesa potrivită, fie că e vorba de o plăcuță de frână, fie de o curea de distribuție, fie de altceva.

Există, de exemplu, 4 modele Ford trecute în lista lor. Dând click pe Ford Focus 2 ajungi la alte 21 de submodele, în funcție de tipul motorului, anul construcției, cilindrii și cai putere etc. Toate aceste informații sunt afișate în dreptul fiecărui model, sau poți să te uiți după talonul mașinii, pentru a găsi codul exact al modelului tău. Asta te ajută să găsești relativ ușor plăcuța de frână dorită de tine, fără a avea surprize când o primești acasă.

Livrarea se face oriunde în țară prin curierat rapid, în circa 24 de ore dacă au plăcuțe de frână Ford Focus 2 în stoc, sau ceva mai târziu dacă nu. Nu știu exact ce să vă zic de preț, că nu am cumpărat niciodată de la ei, dar mă gândesc că dacă sunteți șoferi (amatori sau profesioniști), merită să aveți un astfel de site la favorite, pentru a putea verifica acest preț în caz că vi se strică ceva și vă duceți mașina la un atelier sau service auto. Dacă mecanicii de acolo vă spun un preț cam pipărat, puteți lua dvs plăcuțele de frână, online.

sursă foto: yuricle.tululuka.net