Ia-ți muzica cu tine

17.10.16  Ethos Plus
Vă plac gadgeturile? Dar muzica? Dacă răspunsul la ambele întrebări este da, vă invit să vedeți niște boxe portabile misto. Mișto în primul rând pentru că magazinul spre care am pus link se numește Supermișto. În al doilea rând, pentru că sunt boxe portabile, și deci le putem lua cu noi oriunde mergem, nu depindem de o priză, nu trebuie să întindem fire după noi, sunt wireless, totul frumos și elegant. În sfârșit, mișto pentru că pot răspunde celor mai mari exigențe când vine vorba de imaginația tinerilor.

boxă bluetooth mișto

De exemplu, primul model de pe pagină este al unor boxe bluetooth Star Trek. Așa le zice pe site, datorită formei lor neobișnuite, dar atractive, iar sub ele găsim scris: arată sexy, se simte premium și se aude excelent! Și în paranteză: pentru dimensiunea ei. :) Acum, nu vă așteptați de la niște boxe portabile mici să vă bage bași care să-i scoată afară din casă pe toți vecinii de stradă, pe o rază de 100 de metri. Dar nici nu costă o enormitate, ce-s 125 de lei, mă rog, 189 cu 35% discount, nu-i o avere.

Când vrei să-ți iei muzica cu tine, nu îți trebuie ditamai roata de tractor. În schimb, niște boxele portabile de mici dimensiuni, ușoare, pe care să le poți așeza oriunde în grădină, când ieși în verde, în pod, unde ți-ai amenajat o sală de forță, sau pur și simplu oriunde mergi, sunt mult mai binevenite. Flexibilitatea este punctul lor tare, iar faptul că sunt compatibile prin bluetooth cu orice telefon, tabletă, ipod, laptop etc ce implementează acest protocol universal le face foarte avantajoase. Sau mișto.

De aceea le poți lua cu tine oriunde. Pentru că poți asculta la boxe muzica de pe telefonul tău, care-i în buzunar, oriunde ai fi. Dar mai sunt câteva chestii drăguțe la aceste boxe bluetooth: ele sunt și media playere portabile. Adică introduci în ele un card MicroSD sau un stick USB și gata, poți asculta muzică. Dacă te plictisești de ce ai, poți comuta în modul radio, pentru că 4 în unu înseamnă: boxă, player, radio și fir. Fire, în cazul în care ai un aparat vechi, pe care-l poți conecta în modul clasic, băgând mufa de la aparat în jack-ul boxei.

Bine, ăsta e numai primul model. Pe site sunt mai multe, pe care vă invit să le inspectați singuri. Eu doar v-am zis unde să căutați. ;)