Cu ce m-am amuzat mai devreme

15.7.16  Ethos Plus
Am intrat mai devreme pe o pagină cu jocuri cu barbie. Unde am văzut, bineînțeles, o suită de astfel de joculețe, 14  mai exact, pentru printețele noastre mici. Așa că am dat click, la nimereală, pe unul dintre ele, cred că pe primul. Despre ce credeți că era vorba? Barbie's First Date makeover! :)

machiaj fetițe

Moment în care am înțeles, pentru prima dată poate, că eu nu mi-am pus serios întrebarea: cu ce se joacă fetele și fetițele? Bine, desigur, când eram mic le vedeam tot timpul cu păpuși, în timp ce noi, băieții, eram ocupați să batem mingea sau să ne jucăm de-a hoții și vardiștii. Păpuși banale, în cazul majorității fetițelor, sau păpuși Barbie la cele ai căror părinți aveau bani. Dar nu m-am gândit niciodată că preocuparea față de o păpușă poate trece dincolo de a o așeza undeva, de decor, și eventual de a-ți imagina că e vie.

Ei bine, cât puteam să mă înșel! Pentru că jocul de care vă ziceam și pe care am intrat mai devreme ne propune să machiem o păpușă în vederea primei ei întâlniri! :D Adică vă dați seama ce preocupări au fetițele încă de la cele mai mici vârste: să se machieze, dom'le, chiar și dacă numai în joacă, chiar și dacă folosind o trusă de machiaj de jucărie, chiar și dacă nu ele, ci păpușile lor, preocuparea pentru a fi cât mai frumoase, elegante și atractive vine încă din copilărie!

Trebuie să recunosc că eu, bărbat fiind, când am văzut „păpușa” (în forma unei tinere cât se poate de sexy pe la vreo 18 ani, îmbrăcată provocator, în fața oglinzii din baie) și instrumentele de machiaj (de exemplu un fel de burete cu care aplici un „cleanser” pe fața fetei, adică o cremă de curățat, lucru care mi-a amintit de instrumentele din Photoshop, e foarte asemănător), am izbucnit în râs.

Deci da, dacă vreți să vă amuzați, intrați pe site-ul de mai sus. Pe de altă parte, dacă aveți fetițe, le puteți arăta acest site și veți economisi, probabil, o mulțime de bani. Pentru că chiar și de jucărie, o păpușă costă și se strică, o trusă de makeup costă și se uzează. În schimb site-ul ăsta e complet gratuit și, când prințesa voastră se plictisește de un joc, îl poate încerca pe al doilea șamd, fără cheltuieli suplimentare din partea dvs.