Sugestii de excursie: insula Bali din Indonezia

29.5.16  Ethos Plus
Dacă nu ai o problemă cu banii și ești în căutarea vacanței de vis pentru anul acesta, iată o sugestie de concediu: Oferte Sejur Bali Indonezia 2016. Conform informațiilor de pe Wikipedia, insula Bali Indonezia, deși este mică (în comparație cu celelalte insule din această țară, ca de exemplu Sumatra, tot o insulă indoneziană și a șasea ca mărime pe glob), constituie una dintre cele mai mari atracții turistice din lume. Un sejur Bali este, deci, o modalitate de a vă relaxa și a petrece timpul liber care aproape sigur nu vă va dezamăgi.

indoneziancă

Există două motive principale care fac din această destinație un punct de atracție fierbinte. Primul se referă la posibilitățile foarte variate de divertisment pe care turistul nou-sosit pe tărâmul asiatic le are la dispoziție. Acestea includ, fără a se limita la, următoarele: surfing (sătui să-l vedeți la televizor dar să nu-l practicați niciodată?), scufundări, pescuit (asta pare croită mai pe sufletul nostru de români), excursii în junglă (pentru doritorii de adrenalină), turism cultral.

Al doilea motiv este mai exotic: faimosul masaj balinez anti-stres, menit să vă relaxeze și să vă reconforteze, care datorită notorietății s-a extins și în centrele SPA de la noi din țară și probabil din Europa. Acolo este însă originalul. Adăugați la asta calitățile balneo-climaterice ale regiunii și tehnicile terapeutice tradiționale, de origine indiană și chinezească, și veți trage singuri concluzia că un sejur Bali vă oferă nu doar amuzament, ci și ameliorarea unor afecțiuni, pe cale perfect naturală.

insula Bali Indonezia

Cât privește posibilitățile de a ajunge acolo, veți găsi pe pagina celor de la TUI TravelCenter o listă cu oferte sejur Bali în funcție de hotelurile din zonă (la care vreți să faceți rezervare), de data la care doriți să plecați, de timpul pe care vreți să-l petreceți acolo, de numărul de membri ai familiei șamd. Puteți vedea cât vă costă pentru tot, și puteți găsi pe același site o serie de informații utile și interesante legate de obiectivele turistice de acolo.

Veți afla astfel, de exemplu, că insula Bali Indonezia are circa o mie de temple, pe care, dacă vrei să le vizitezi, trebuie să îți cumperi un sarong. Pentru că este mai ieftin decât să-l închiriezi și nu poți intra în niciun templu fără el. Sau că multitudinea de plante și forme de faună ale Indoneziei se regăsesc într-o grădină botanică minunată, pe care de asemenea ai posibilitatea de a o vizita. De altfel, cum ziceam, insula Bali apare și pe Wikipedia, chiar în varianta românească, deci e destul de cunoscută și celebră.

În sfârșit, dacă sunteți interesat de oferte sejur Bali, perioada optimă pentru călătorie - aflăm de pe același site de turism - este mai-septembrie.

templu balinez