Idei de cadouri pentru femeia iubită

30.5.16  Ethos Plus
Indiferent că ți-e soție, iubită, prietenă sau chiar amantă, știi că se apropie ziua ei și trebuie să-i faci un cadou frumos. Dar nu-ți trece prin cap ce ai putea să-i cumperi. Ai încercat luna trecută cu colega de la serviciu și nu ți-a ieșit foarte bine. Nu te pricepi la haine de damă și nu știi cam ce rujuri sau cosmetice i s-ar potrivi. Ce faci în acest caz? La cine apelezi pentru un sfat complice? Ideile de cadouri pentru ea pot deveni mult mai simple cu ajutorul lui Complice.ro, un site creat pentru a te ajuta în astfel de situații.

masaj eden

Gama de produse de pe site se remarcă prin câteva lucruri. În primul rând, prin calitatea sau standardele înalte, menite să satisfacă și cele mai pretențioase reprezentante ale sexului slab. În al doilea rând, prin oferta extrem de bogată și variată. Unele produse sunt pline de originalitate. De exemplu, ți-ar fi trecut prin cap că-i poți oferi iubitei tale o întâlnire de vis, inaugurată cu un masaj revigorant în doi (deci pentru tine și ea), cu uleiuri aromatice pentru corp, față și cap, celebrat la final cu șampanie și ciocolată? După care experiența să voastră să se prelungească la o cafea într-o cameră unică, din lemn, cu o puzderie de setare în care stau amintiri cu prieteni și povești? Iar la sfârșit să-i oferi o scrisoare personalizată, ambalată elegant? Sunt sigur că oricâte idei de cadouri pentru ea ai fi avut, nu ți-ar fi trecut prin cap așa ceva, și chiar dacă ți-ar fi trecut, nu ai fi știtu cum să pui în practică o astfel de întâlnire magică.

cadou eraser

Bineînțeles, vei găsi pe site-ul complice ție și rochii scumpe sau minunate răsfățuri ale paplilelor gustative. Dar vei găsi și lucruri mult mai accesibile, dacă prețul este pentru tine un impediment. Te poți uita în acest sens și la alte categorii decât cea din link, deoarece "riști" să găsești idei de cadouri care să se muleze foarte bine pe preferințele partenerei tale de viață. Iată în imaginea de mai sus un cadou simbolic: o simplă cutiuță cu un mesaj de iertare, sau de scuze, care se poate deschide în situația în care tocmai v-ați certat sau între voi au apărut anumite disensiuni. Hai să ne prefacem că lucrul ăsta (cearta) n-a existat niciodată! Un astfel de gest te costă numai 50 de lei și poate fi procurat în diferite culori, variante și mesaje.

vinuri alese

Tot la capitolul cadouri pentru ea putem include o cină romantică, un șofer personal și o noapte minunată la un hotel de lux. Sau, de ce nu, un curs privat de gătit pe o temă la alegere. Sau o ședință de trei sporturi cu rachete, într-o sală numai a voastră, sub îndrumarea unor antrenori personali cu experiență! Sau... dar mai bine vă las pe voi să le descoperiți pe toate. Ideile de cadouri. :)