Tinute la moda pentru barbati

13.10.14  Ethos Guest
barbati cu stil
Cand vine vorba de moda pentru barbati, majoritatea avem tendinta sa ne gandim la costume. Dar, dupa cum se vede, exista atat de multe optiuni pentru garderoba unui barbat, nu doar pantaloni, sacouri si pantofi clasici eleganti, incat oricine are posibilitatea sa-si formeze un stil personal care sa il reprezinte.

Prin urmare, daca vreti sa fiti in pas cu moda insa nu aveti incredere in alegerile pe care le faceti, noi va recomandam sa va inspirati din recomandarile facute de brandurile cunoscute, prin colectiile masculine recent lansate. Pentru ca la prezentarile de moda majoritatea tinutelor sunt speciale pentru podium si nu sunt pe placul multora pentru a fi purtate in viata de zi cu zi, noi va sugeram sa va inspirati din acestea si sa alegeti doar ceea ce vi se potriveste.

Foarte multe persoane se simt excluse datorita tendintelor noi, insa din fericire exista optiuni atat de variate incat nimeni nu ar trebui sa isi faca griji in legatura cu ceea ce se poarta. Cu toate acestea, riscul de a face alegeri nepotrivite este destul de mare ceea ce inseamna ca trebuie sa va alegeti cu grija tinuta.

Pentru ca sezonul rece este la cativa pasi, va sugeram cateva idei pentru tinute pline de stil. Se pare ca in colectiile celor mai cunoscute branduri predomina clasicele trench-uri, jachetele din denim si paltoanele din lana in nuante „prafuite”. De asemenea, orice barbat ar trebui sa aiba in garderoba o vesta din lana ce poate fi asortata la o camasa alba, insa aici trebuie luate in considerare jacheta si paltonul. Exista o varietate de modele ce se diferentiaza prin lungime, material si mai ales prin nuante, de aceea trebuie alese cu grija.

Accesoriile sunt surprinzatoare iar incaltamintea de asemenea. Modele colorate de pantofi sport pentru barbati se pare ca sunt in mare voga, asa ca nu ar trebui sa lipseasca din dulapurile voastre. Atat timp cat completeaza tinuta potrivita, vor atrage cu siguranta foarte multe priviri.

Cu toate acestea, se pare ca un stil este din ce in ce mai raspandit in randul barbatilor. Despre ce este vorba? Despre articole alese cu atentie insa purtate cu o atitudine nonasalanta, chiar daca de fapt implica efort si timp pentru a ajunge la rezultatul dorit. Secretul stilului consta in detalii si subtilitate. Tinand cont de ceea ce am mentionat mai sus, nu va mai ramane decat sa faceti alegerile care va reprezinta.