Fericirea stă în lucrurile mărunte

29.10.14  Aldus Plus
Și clasice, aș putea adăuga. În articolul de față vă aduc la cunoștință un magazin foarte drăguț, ce comercializează obiecte vestimentare nu atât de des întâlnite pe magazinele de profil, dar care vă pot da un plus de clasă, stil, eleganță și, la femei, vă pot face să fiți șic. Este vorba de papioane.eu.

În ciuda titlului, site-ul nu se rezumă la cravate sau papioane. El mai oferă bretele, și când spun bretele mă refer la bretele moderne și noi, nu de salopetă, butoni, curele și portofele din piele, atât pentru femei cât și pentru bărbați, batiste, mai ales pentru femei, eșarfe, căciuli, fulare, mănuși și să zicem c-ajung, că mai puteți căuta și voi acolo dacă sunteți interesați. Din bogata gamă de produse, o să mă opresc asupra portofelului pentru bărbați.

portofel piele Bovis

În imagine aveți un portofel de piele marca Bovi's, care arată, zic eu, foarte mișto. Maro, masculin și în același timp elegant, are în interior un compartiment pentru bancnote, unul pentru cărți de credit, unul pentru monede și unul pentru documente. Deschis, arată cam așa:

portofel piele Bovis

Cine mai cumpără astăzi portofele, o să mă întrebați? Nu știu. Poate bărbații serioși, care au două-trei carduri, un job, niște documente sau bani cash la ei tot timpul? Și care vor să arate bine în orice împrejurare? Oricine ar fi ei, dacă vor cumpăra acest model de pe site-ul menționat, îl vor lua cu 32 de lei mai ieftin, adică redus de la 82 la 50 de lei. Pentru că Papioane.eu oferă reduceri la diverse produse, pe care le puteți găsi dintr-un singur click pe butonul de oferte.

Nu înțeleg de ce firme care vând lucruri scumpe vă pun să plătiți transportul, când, cumpărând de peste 50 de lei de aici, transportul e gratuit. Iar produsul vă ajunge în maxim 24 de ore. Oriunde în țară. Și dacă nu vă convine, îl puteți returna timp de 30 de zile, gratuit. Cam acestea sunt lucrurile care îți sar în ochi când vizitezi acest site. N-am cumpărat, așa că nu mă pot pronunța asupra calității produsele, dar prima impresie nu-i deloc rea. Dacă vă luați ceva de acolo, puteți lăsa un comentariu dinjos. Precum îl puteți scrie și direct la ei pe site, că primesc feedback de la clienți, având la fiecare produs o rubrică cu opinii.

Și de ce-mi plac? Pentru că vând lucruri pe care mulți le ignoră dar care, cum ziceam, dau un plus de eleganță. Pentru că, dacă ești un bărbat pretențios și cu bani, aceste produse îți pot aduce un plus de stil și rafinament sau te pot diferenția de ceilalți. Și pentru designul minunat al site-ului.