Titirez.ro, un site util

8.4.14  Ethos Plus
După feedback-ul pozitiv dar totuși timid pe care l-am primit la acest articol (în care prezentam câteva principii de bază pentru o afacere de succes, exemplificând pintr-un site interesant de anunțuri imobiliare), astăzi o să revin cu câteva precizări utile, mai ales, din perspectiva unui om simplu, care nu se gândește să-și deschidă o afacere ci doar să se mute. Pentru că un site foarte bine gândit și conceput, ce poate sta drept model celor care vor să-și facă afaceri pe net, înseamnă totodată o serie de vizitatori și implicit clienți mulțumiți. Pentru acești potențiali clienți, așadar, scriu acum.

bloc

Titirez.ro este un portal de anunțuri imobiliare. În mod cert nu-i primul portal de acest gen, după cum tot în mod sigur nu va fi nici ultimul. Dar ce are diferit față de alte site-uri din domeniu este flexibilitatea cu care poate fi folosit. Spre exemplu, linkul anterior e pus pe ofertele de chirii din Rahova. Evident, posibilitatea de a filtra anunțurile după un anumit criteriu (în cazul nostru sunt trei: tipul ofertei, imobilul și zona) a existat de mult timp la orice site sau portal. Dar să remarcăm aici, în primul rând, implementarea excelentă, care transpare inclusiv din url-ul sau adresa paginii. Este simplu și intuitiv, dacă o observi, să comuți pe alt oraș sau pe altă secțiune a portalului doar manipulând această adresă.

În al doilea rând, filtrele care se pot adăuga sunt extrem de complexe. Astfel, puteți selecta, în cadrul acestei categorii (respectiv inchirieri de garsoniere în zona cutare) un anumit preț minim și preț maxim, un număr de camere și un etaj, ca să vedeți doar ofertele care corespund. Sau puteți face selecții multiple: etajele 1-4, cu două sau cu trei camere. Iar rezultatele obținute le puteți, la rândul lor, sorta după diverse alte criterii, crescător sau descrescător, într-un sens sau în celălalt. Un astfel de criteriu este, spre exemplu, suprafața incintei în cauză.

Detaliile nu se opresc aici. Fiecare anunț conține o serie de informații minuțioase despre anul de construcție, racordarea la gaz, apă etc, dotarea cu telefon, fibră optică șamd, accesul la diverse puncte de interes (metrou, magazin cutare) și lista ar putea continua. Cu toate acestea, nu sunteți lăsați să vă imaginați voi cam unde și cum este amplasat acel imobil căruia îi știți toate secretele și datele: vi se oferă și amplasarea pe hartă. Atât prin coordonate, cât și live, folosind Google Map. Și ca să fie tacâmul cmplet, Titirez a lansat și două aplicații de mobil, sau mai bine zis o aplicație pentru Android și iOS, cu clipuri de prezentare, care să vă faciliteze accesul la site oriunde v-ați afla, de pe telefonul mobil.

De faptul că puteți seta alerte pentru diferite proprietăți noi care corespund dorințelor dvs vă las să aflați din acele clipuri. Iar de faptul că site-ul arată super, având o interfață simplă, clară și foarte plăcută, care se încarcă rapid, nici nu am menționat. În concluzie, eu cred că vom mai auzi de el pe viitor, pentru că până acum nu am văzut ceva similar.