Sexualitate sau artă?

17.1.14  Ethos Plus
Nu știu dacă clipul următor are limită de vârstă, dacă da, s-ar putea să fie necesar să vă logați pe contul Google înainte de a-l viziona. În orice caz, vi-l redau mai jos:


Dacă te-ai uita la el fără sonor, ai zice că-i ceva prezentare a unor piese de artă. Dacă te-ai uita la el cu sonor dar fără să știi o boabă de engleză, ai zice încă și mai mult. Dacă înțelegi limba, realizezi că este vorba de un obiect de creat plăcere masculină. Știți voi, din acelea pe care le cumpărați de la sex-shopuri pentru un prieten. :)

Eu unul n-am cumpărat niciodată nimic de la vreun sex-shop. Când eram mic, mă întrebam ce fel de vânzători sunt acolo, și-mi imaginam niște dezaxați sexuali. Între timp m-am mai copt la minte. Cea mai interesantă experiență în domeniu se reduce, în cazul meu, la intrarea într-un magazin cu de toate, unde vindea o tipă tânără, frumușică dar cu coșuri pe față. Când i-am zis că vreau niște prezervative, fata a tresărit puternic. :)

statuia lui venus

Personal nu cred că ar trebui să ne fie rușine cu sau de sexualitatea noastră. După cum nu cred că cuvinte ca: penis, vagin, vulvă, clitoris, orgasm, felație, cunnilingus etc etc ar trebui să ne facă să roșim. Nu văd de ce ne este jenă să le utilizăm dar nu avem rețineri să spunem nas sau limbă. Nu sunt toate în mod egal organe ale corpului nostru? (Ba chiar, dacă ar fi să ne luăm după cei cu mai multă experiență erotică, limba este în primul rând un organ sexual.) Nu sunt toate acestea cuvinte corecte ale limbii române, pe care le regăsim și în diversele variante ale DEX-ului? Mai bine să rostim înjurături folosind alternativele lor vulgare și grobiene? Nu cred.

În fine. Obiectul din clip este un masturbator. Ceva model mai nou, că eu aveam în minte acel flash light pe care îl vezi în toate reclamele de pe site-urile erotice, dacă cumva intrați pe ele. Un fel de vibratoare pentru bărbați. Aceste tenga masturbatoare sunt în schimb, cred, manuale și cică produc senzații foarte mișto. Și cum deja le fac să arate ca niște piese de artă, și cum azi poți cumpăra online, și primești coletul acasă, sigilat, prin curier, mă întreb în câte dormitoare nu există astfel de aparente bibelorui pentru ochiul neinițiat? :)

Ceea ce nu schimbă faptul că cea mai puternică și sublimă expresie artistică a erosului rămâne corpul nud al unei femei. Și că restul înlocuitoarelor sunt doar palide expresii. Apropo, articolul de față este interzis minorilor. Dacă aveți sub 18 ani, vă rog să ieșiți. A, v-am zis la sfârșit? :)