Mă întâlnesc cu cineva, deși sunt însurat

20.1.14  Ethos Reflecții
Dacă ați crezut că e vorba despre mine, trebuie să vă dezamăgesc: încă nu sunt căsătorit. Sau poate din contră, să vă dau speranțe. :) Nu e povestea mea. E povestea unui pastor, autor și blogger american, scrisă chiar de el pe blog zilele trecute. Într-un articol intitulat Mă văd cu cineva, deși sunt căsătorit. Care a strâns până acum 44 linkuri, 214 comentarii și o grămadă de mențiuni pe rețelele sociale. De susținere! Să vedem despre ce-i vorba...

cuplu îndrăgostiți

Trebuie să vă mărturisesc ceva: mă întâlnesc cu o fată, deși sunt însurat.

E o tipă incredibilă. Frumoasă, inteligentă, puternică și cu credință în Dumnezeu. Îmi place s-o scot la cină, la film, la spectacole și îi spun mereu cât este de frumoasă. Nici nu mai rețin când am fost ultima dată supărat pe ea mai mult de 5 minute, iar când zâmbește, are puterea de a-mi schimba întreaga zi în bine.

Uneori îmi face vizite surpriză la serviciu, alteori îmi pregătește sau chiar gătește personal meniuri delicioase. Nu-mi vine să cred cât de norocos sunt să mă întâlnesc cu o asemenea fată, chiar însurat fiind! Vă încurajez să încercați și voi și să vedeți cât de mult vă poate schimba viața în bine.

Apropo: am menționat că femeia cu care mă întâlnesc este soția mea? La ce vă așteptați?

Doar pentru că ești căsătorit, nu înseamnă că trebuie să pui capăt întâlnirilor. Eu am simțit nevoia să n-o fac. Încercările de a-ți cuceri soția nu trebuie să se oprească când amândoi spuneți „Da”. De mult prea multe ori am văzut relații plafonându-se pentru că cei doi s-au oprit din jocul seducției.

O întâlnire este un moment magic, care-ți permite să-l cunoști pe celălalt într-un mod special și unic. De ce ți-ai dori vreodată să-i pui capăt? N-ar trebui. Acei fluturași pe care i-ai simțit la prima întâlnire n-ar trebui să se dispară doar pentru că anii au trecut. Trezește-te în fiecare zi și recucerește-o pe soția ta ca și cum ați fi din nou la prima întâlnire. Vei constata o schimbare remarcabilă în bine la nivelul relației voastre.

Pentru că în cazul relațiilor, comunicarea și seducția reciprocă sunt elementele cheie. Nimeni nu vrea să fie cu cineva care nu urmărește să-l(o) seducă permanent.

Vă încurajez să vă dați din nou întâlnire partenerilor voștri de viață și să îi recuceriți. Sunt lucruri care n-ar trebui să se oprească odată ce v-ați căsătorit.

Ei, ce părere aveți? :)