Rolul blogroll-ului

19.8.11  Lotus Bloguri
Zilele acestea am realizat o chestie interesantă: din punct de vedere anatomic blogroll-ul unui blog corespunde cu gura sau chiar zona lui genitală. Iar link-urile care se află în el sunt săruturi (sau cine ştie) iniţiate spre blogurile link-uite. Ei bine, după cum se cunoaşte, la majoritatea blogroll-ul se află poziţionat în sidebar. La mine însă el era amplasat taman într-o pagină separată, denumită Blogroll. Adică blogul meu era puţin pe invers. Asta în sine n-ar fi o problemă aşa mare. Problema-i că ăştia de la ZeList sunt nişte frustraţi. Şi nu ţin cont de link-urile dintr-o pagină statică, astfel că prietenii mei din blogroll nu erau cu nimic ajutaţi să crească în ZeList, pentru că, vezi Doamne, nu îi sărut în mod tradiţional. Sau cu ce organ trebuie.

Drept pentru care, nemaivrând eu să aduc prejudicii acestor prieteni, şi săturându-mă de situaţia de a fi pupat în fund de toată lumea (şi nu pe gură), am luat decizia salutară de a mai crea un blogroll, intitulat la momentul de faţă Râd cu (de) mine, pe care l-am amplasat, ca oamenii, în sidebar. Şi am publicat această decizie în Monitorul Oficial de îi zice Life is Good. Dar pentru că eu sunt un om cu vederi libertine, o să păstrez şi blogroll-ul din acea pagină, unde o să listez doar anumite bloguri, mai nonconformiste ca al meu. Ce o ieşi din toate acestea nici eu nu ştiu, om trăi şi om vedea. Happy linking!  :)

În încheiere, ce părere aveţi de tema actuală a blogului? Informativ, că oricum n-o schimb. Şi ce widget-uri (gadget-uri) lipsesc sau sunt în plus? Cu alte cuvinte, sunt suficient de rujat/fardat/parfumat pentru gusturile voastre? :))